8 Mayıs 2015 Cuma

Dermaceutic Keşfim Devam Ediyor

Geçen sefer Mask 15'ten bahsetmiştim size. Cildi derinlemesine temizledik, arındırdık. Süper :) E peki neyle nemledireceğiz... Dermaceutic Hyal Ceutic Hyal Intense tercih nedenidir.. Şu an elimde Avene Hydrance Optimale UV Riche var, ama baya az kaldı. Sonraki tercihimi de dediğim gibi Dermaceutic' ten yana yapacağım.


Eveeeet hadi tanışalım...






Dermaceutic Hyal Ceutic Hyal Intense: En güzel yanı hyaluronik asit içermesi. Yıllardır öğrendik artık, hyaluronik asit yaşlanma karşıtı bir madde. Aynen öyle ama bilmediğimiz kendi hacminin 4 katına kadar su tuttuğu... Yani nem-len-di-ri-yor!  Yaşlanma karşıtı süper bir nemlendiriciyle karşı karşıyayız. Ek olarak;  aloe vera, jojoba ve shea butter içeriyor. Ne işe yararlar; derinlemesine nemlenirken, yüzeyde de bir nem tabakası oluşuyor ve cilt yeniden yapılanıyor.

vavendu.com 'da 162 lira, maskeyle birlikte alırsanız, Dermaceutic Sun Ceutic 50 hediye geliyor. Böylece güneş koruyucunuzu yaz başında gayet karlı bir alışverişle almış oluyorsunuz. E afiyet olsun. :) Hoşçakalın!




1 yorum:

  1. Merhaba blogunu yeni keşfettim
    ayrıca blogunda takip et kısmı yok onu eklersen daha iyi olur :)
    benide takip edersen sevinirim :)
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil