20 Nisan 2015 Pazartesi

NUXE Body Gommage Corps Fondant

Cildimi nemlendirmeye doyamıyorken şu mevsim geçişlerinde kollarım, bacaklarım pul pul oluyor. Ne kadar nemlendirirsen boş, illa bir vücut peelingi kullanmak gerekiyor. Ki sizde tahmin edersiniz en doğal içerikli olan en makbul olandır.

Ve siziiii güzellerimden NUXE Body Gommage Corps Fondant ile tanıştırayım. Kendisi arındırıcı vücut peelingim. İçerik tamamen doğal: %100 doğal eksfoliyanlarla ( Portakal, Liçi, Ceviz) Badem ve Portakal Çiçeği özlerinden oluşuyor. Eksfoliyandan kasıt peeling özelliğidir, soyucu olması da diyebiliriz. Paraben içermez..












Nuxe Body Gommage Corps Fondant Arındırmaya Yardımcı Vücut Peelingi, cildi yumuşakça temizliyor ve sayesinde ölü hücrelere veda ediyorsunuz. Söylemeyi unuttum ilk olarak kokusuna bayıldım ben. ;) Neyse devam edelim. kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı oluyormuş. Geri kalan bilgiyi aynen uzmanlardan aktarıyorum. Üst deriyi, cildi oksijensiz bırakan ve donuk gösteren ölü hücrelerden kurtarır. Hücre yenilenmesini sağlar. Nuxe Vücut Peelingi cilde oksijen teminini arttırır ve cilt bakımı ürünlerinin cilt tarafından daha fazla emilmesine yardımcı olur. Soyucu partiküller ve kremsi köpük yapısı cildi hazırlar ve nazikçe temizler. Daha yumuşak ve toksinlerden arınmış bir cilt sunar.

Kullanımına gelelim;

Duşta, ıslak cilde hafif ve dairesel hareketlerle masaj yaparak, haftada 2-3 kez uygulayın ve durulayın.

vavendu.com sitesinden 44 liraya alabilirsiniz. Aynı gün kargoyla da elinize çabucak ulaşır. Mis kokulu peelingler hepinize.:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder