20 Temmuz 2015 Pazartesi

Strivectin-EV Get Even Dark Circle Corrector ile tanışın..

Ne kadar bakımlı olursanız olun, günümüzde stres, yorgunluk, uykusuzluk hatta bilgisayar başında fazla vakit geçirmenin neden olduğu göz altı morlukları ve torbaları için özel bir şeyler yapmanız gerekiyor. Göz çevresi kremlerinin fiyatlarını düşünürsek, kendilerinden beklediğimiz etki artıyor. Malesef genelde umduğumuzu bulamıyoruz. Ve bu noktada Sezin sizin için iş başında. Cidden göz altı  morluklarımdan kurtulmak iyi mesai ve para harcadım canlar.

Sonuç başarılı. İçim rahat şekilde bu konuda para harcatabilirim size.:) Mucizenin kutuya girmiş adı Strivectin-EV Get Even Dark Circle Corrector.

Kremin detaylarından önce genel olarak göz çevresi kremi uygulamayı anlatayım. Ufak ufak noktalar halinde gözümüzün etrafına yaydığımız kremimizi burnumuzun yanından başlayıp alnımıza doğru ters C yaparak uyguluyoruz. Sonrasında da tampon hareketleriyle iyice yediriyoruz.




12 haftalık süreç sonunda mutlu olacaksınız. Morluklarınızın yorgunluktan ya da dolaşım bozukluğundan dolayı olması hiç önemli değil. Nedeni ne olursa olsun Strivectin-EV Get Even Dark Circle Corrector işe yarıyor. Sabah akşam uygulayabilirsiniz. Yalnız sabah uygulamasından sonra güneş koruyucu ürün mutlaka kullanın, sonuçta leke tedavisi.




İçeriğindeki iki madde göz çevremizi yola getiriyor. Biri sepi-white; melanin  düzenlenmesini ve sıkılığı sağlıyor. Diğeri haloxyl mor halkaları ve koyu lekelere son veriyor.

Strivectin güvenebileceğiniz bir marka.. Leke, kırışıklık ve sarkmalar söz konusuysa ilk bakacağınız yerdir bence. Fiyatı gözünüze çok gelmesin, sağladığı etkinliğe göre başarılı. Yine de VAVENDU'dan %30 indirimle almak mantıklı değil mi?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder