25 Mart 2015 Çarşamba

DDF Aloe Toning Complex

Sizinle paylaşacağım ilk ürün: DDF Aloe Toning Complex


 




Hassas cilde sahipseniz mutlaka bir tane almalısınız. Hatta yanınızdan ayırmamalısınız. Herhangi bir nedenle kızaran, kaşınan cildinize sıkın ve bir kaç dakika bekleyin. Cildinizin rahatladığını ve ferahladığını göreceksiniz.


Makyajdan yana şüpheniz olmasın, hem makyaj altına hem üstüne uygulanabiliyor. Fondöten ve pudra n'olcak ya derseniz, kaliteli ve hassas ciltler için olanlarının bozulmadan kaldığını söyleyebilirim. (Daha sonra bu ürünlerden de tavsiyem olacak.)

Sevilesi bir yanı da epilasyon sonrası o yanma ve kaşıntının önüne geçmesi. Tüm vücudu rahatlıkla uygulanabilir.

Beyler için de ideal bir ürün DDF Aloe Toning Complex. Traş sonrası, traştan zarar görmüş cildin yatıştırılmasında oldukça başarılı. Bunu nerden mi biliyorum? :) Eşim de kullanıyor çünkü...

Ürün 250ml. ve sprey başlıklı. Bir şişesi uzun süre kullanılabilir. Yüzünüz için 2 ya da 3 fıs yeterli oluyor. Hesaplarıma göre bir şise bir sene gidecektir.

Bildiğiniz gibi ürün eczane ürünü. 175 lira gibi bir fiyatı var. İnternetin uçsuz bucaksız alternatifleri saolsun uygun fiyatlı alabiliyoruz artık bu ürünleri. Ben VAVENDU'yu kullanıyorum: www.vavendu.com. Hem uygun hemde ürünler hızlı ve sağlam geliyor. Bir de ineternetten aldığınız ürünlerin -daha önce başka bir sitede başıma geldiği için- son kullanma tarihine dikkat edin. İndirim çok olunca hemen alıyoruz ama miadı ya çok yakın ya geçmiş oluyor. Vavendu bu konuda da başarılı. Tazecik oluyor yolladıkları ürünler :)

Güzel günleriniz olsun, görüşmek üzere..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder